Transport gratuït península a partir de 85€

3€ DTE a partir de 30€ >>> Cupó: PALMA3

5€ DTE a partir de 60€ >>> Cupó: PALMA5

Comandes a partir de dijous 07/04 s’entregaran la setmana de l’11/04

Campanya Palmes Solidàries – Cap avi sense palma

Campanya Palmes Solidàries – Cap avi sense palma

Cap avi sense palma és una campanya solidària motivada pel context del COVID-19 i l’afectació que ha tingut en la gent gran. Regalar una palma a un avi fa que somrigui, fa que aquell dia sigui diferent, fa que retorni als records familiars,… És una petita acció que activa els sentits del positivisme i l’alegria.  

Regalar una palma a un avi fa que somrigui, fa que aquell dia sigui diferent

Les palmes de Diumenge de Rams són un costum i una tradició molt arrelats a l’imaginari dels nostres avis, i per això els volem fer partíceps de la tradició. Amb aquesta iniciativa intentem aportar el nostre granet de sorra en minimitzar l’impacte emocional que han rebut en els moments més durs de la pandèmia.

Aquest projecte sorgeix arrel d’una persona que ens va fer una comanda online i ens va escriure que no les volia per ella, sinó que les entreguèssim a gent gran del poble. Ens va semblar una proposta tan generosa i admirable, que ens hi vam volguer sumar. 

La Campanya Palmes Solidàries – Cap avi sense palma és un granet de sorra que aportem entre tots, perquè destinem l’1% de les comandes de la botiga online a palmes que entreguem als avis. 

destinem l’1% de les comandes de la botiga online a palmes que entreguem als avis.

A aquesta inicitiva s’hi ha sumat l’entitat Amics de la gent gran amb qui col·laborem per entregar palmes a la gent gran que acompanyen. 

Tots hi sumem!

Compra la teva palma de Diumenge de Rams i suma’t a la Campanya!

>>> Anar a la Botiga online de Palmes de Diumenge de Rams >>>

amics de la gent gran logo

SUBSCRIU-TE I REBRÀS UN CODI DESCOMPTE PER LA PRIMERA COMPRA!

Compra palmes online!

Com fer una palma de Rams