Transport gratuït península a partir de 85€

3€ DTE a partir de 30€ >>> Cupó: PALMA3

5€ DTE a partir de 60€ >>> Cupó: PALMA5

Comandes a partir de dijous 07/04 s’entregaran la setmana de l’11/04

Campanya Solidària Palmes de Rams

palmas-de-ramos-solidarias

Campanya Solidària Palmes de Rams, t’hi sumes?

La Campanya Solidària Palmes de Rams és una iniciativa per fer arribar palmes de Diumenge de Rams a persones grans que es troben en situacions vulnerables ja sigui perquè estan en hospitalitzades o perquè viuen soles.

Aquest projecte és possible gràcies als clients online de Palmes Viaplana ja que destinem l’1% de cada comanda a la Campanya, a Amics de la Gent Gran i centres hospitalaris, mitjançant els quals fem arribar les palmes a la gent gran.

La Campanya Solidària Palmes de Rams va sorgir el 2021 sota el leitmotiv “Cap persona gran sense palma de Rams”, ja que donar una palma a una persona gran fa que aquell dia sigui diferent de la seva quotidianeïtat, fa que dibuixi un somriure i retorni als seus record. Aquest petita acció desencadena una reacció positiva i al·legre que volem seguir motivant.

Donem continuïtat a la iniciativa un any més en col·laboració amb Amics de la Gent Gran, els quals fan una gran tasca en equip de persones voluntàries que acompanyen a persones soles, així com amb hospitals i sociosanitaris.

Compra la teva palma de Diumenge de Rams i suma’t a la Campanya!

>>> Anar a la Botiga online de Palmes de Diumenge de Rams >>>

amics de la gent gran logo

Fotografia / Amics de la Gent Gran

SUBSCRIU-TE I REBRÀS UN CODI DESCOMPTE PER LA PRIMERA COMPRA!

Compra palmes online!

Com fer una palma de Rams