Transport gratuït península a partir de 85€

3€ DTE a partir de 30€ >>> Cupó: PALMA3

5€ DTE a partir de 60€ >>> Cupó: PALMA5

Comandes a partir de dijous 07/04 s’entregaran la setmana de l’11/04

Palma o palmó, consells per encertar en l’elecció del model i l’alçada

celebracion domingo de ramos

Com escollir la palma i el palmó de Diumenge de Rams

El dia de la celebració del Diumenge de Rams es pot veure tot tipus de palmes i palmons de diferents alçades i models. Tradicionalment el palmó és escollit per als nens i les palmes trenades per a les nenes.

Per als més petits, la palma o el palmó es col·loquen al cotxet del nadó. Com a primera palma s’aconsella la Palma Llorer color, una palma molt vistosa pel colorit i les joguines que l’adornen, la Palma Pepa 1 i el palmó Hoja Flor.

A partir dels 3 anys aproximadament, i fins als 5 anys, la Palma Pepa 2 i la Palma petita adornada amb joguines que mesuren sobre els 50-60cm són les més adients.

Dels 5 als 7 anys, la Palma Pepa 3 i la Palma mitjana adornada que mesuren sobre els 70-90cm i tenen un pes raonable per a la edat, són les més escollides.

Dels 7 anys en endavant, es recomana una palma que medeixi a partir dels 90 cm, com la Palma Pepa 4 que fa entre 90-100cm.

Per a la tria de l’alçada correcta del palmó de Diumenge de Rams, se sol fer la comparativa a partir de l’alçada del nen o nena, i llavors sumar entre 20-40cm més, sobrepassant la seva alçada.

Cal tenir en compte que a mesura que és més alt el palmó, també és més gruixut i té més pes, d’aquesta manera, a major edat, poden picar més el palmó el dia de la celebració de Diumenge de Rams.

———

Visita la nostra botiga online de palmes i palmons!

Veure totes les palmes i palmons >>>

SUBSCRIU-TE I REBRÀS UN CODI DESCOMPTE PER LA PRIMERA COMPRA!

Compra palmes online!

Com fer una palma de Rams