Termes i Condicions generals d’ús.

Si us plau, llegiu aquestes condicions d’ús detingudament abans d’utilitzar la pàgina web www.palmesviaplana.com. La responsabilitat de l’ús de la web recau en l’usuari. L’ utilització de la pàgina www.palmesviaplana.com, implica l’acceptació per part de l’usuari de les condicions d’aquest acord.

 

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

A través de www.palmesviaplana.com, s’ofereixen la venda de productes només a consumidors finals. Aquesta Website és per al teu ús personal exclusivament, no amb fins empresarials, comercials o professionals. Les dades personals que aquesta recull passaran a formar part del fitxer “Clients”, el qual es troba registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent titularitat de PALMES VIAPLANA S.L.

En qualsevol moment, PALMES VIAPLANA S.L. es reserva el dret a modificar preus, productes i altres condicions comercials i de servei de l’oferta comercial del seu lloc web. Aquestes modificacions no afectaran en cap cas a les compres ja realitzades.

Els preus exposats en aquesta pàgina web per a països de la Unió Europea porten incorporat ja l’IVA que, si s’escau sigui procedent aplicar.

Els preus que apareixen a la web per a països de fora de la Unió Europea no inclouen IVA. En rebre el teu paquet, hauràs de fer front a un recàrrec d’impostos i duanes.

Pots contactar amb les oficines de duanes del teu país per a sol·licitar informació detallada sobre aquestes despeses. Si decideixes rebutjar la teva compra realitzada a PALMES VIAPLANA S.L. un cop arribi el paquet, hauràs de fer-te responsable de les despeses d’enviament originals, qualsevol impost o càrrec de duanes aplicat a la teva comanda així com del cost d’enviament del paquet de tornada a les nostres oficines. Aquesta quantitat s’ha de deduir de l’import a retornar de la teva comanda. Estem obligats per llei a declarar el valor exacte dels continguts del paquet i no podem el alterar de cap manera.

 

MÈTODES DE PAGAMENT:

Pots efectuar pagaments amb PayPal, targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard). No cal tenir un compte amb PayPal per a realitzar una compra.

 

COSTOS D’ENVIAMENT:

Les despeses d’enviament variaran segons la destinació i el producte. Els costos de l’enviament es calculen automàticament i es veuen reflectits a la pàgina de pagament. La mercaderia viatjarà sempre a ports pagats i carregats a la factura de compra.

Et recordem que les despeses de duana o impostos del país aniran a càrrec del client.

En cas de realitzar una devolució, les despeses d’enviament no seran retornades.

 

TERMINIS DE LLIURAMENT:

La data de lliurament es calcula a partir del moment que el pagament s’hagi fet efectiu.

Els enviaments dels productes en estoc es lliuraran en un termini aproximat de 2-3 dies laborables per enviaments nacionals a la península; 3-5 dies laborables per enviaments a les Illes Balears; 4-7 dies laborables per enviaments internacionals.

Els terminis de lliurament són aproximats i un retard en el mateix no contempla en cap cas una possible reclamació per danys i perjudicis.

Comandes a partir de les 12h. del 24/03/2021 s’entregarán després de Diumenge de Rams.

No es realitzaran anul-lacions, cancel-lacions ni devolucions de comandes un cop acceptades les condicions d’enviament.

 

PUC MODIFICAR LA MEVA ADREÇA D’ENVIAMENT UN COP S’HA ENVIAT LA MEVA COMANDA?

Per motius de seguretat, no podem canviar l’adreça a la qual hem enviat la teva comanda. En cas de no estar present en el moment del lliurament, el transportista deixarà una nota amb informació sobre com organitzar un nou lliurament o on pots recollir el teu paquet.

Si les dades d’enviament que se’ns han facilitat no són correctes, no ens fem responsables del cost d’enviament fallit, ni del temps perdut que ocasioni.

 

POLÍTIQUES DE CANVIS I DEVOLUCIONS

A PALMES VIAPLANA S.L. ens preocupa la satisfacció dels nostres clients.

Si per qualsevol motiu, al rebre la teva comanda, no quedes completament satisfet tens 3 dies naturals a partir de la data de recepció per a realitzar la seva devolució. Els articles retornats s’han de trobar en el seu estat original, sense utilitzar, amb l’embolcall corresponent de l’estat original i totes les etiquetes del producte i tots els accessoris inclosos.

Actualment només és possible efectuar una devolució, no es pot fer canvis de producte. En cas de canviar s’ha d’efectuar una devolució per posteriorment tornar a realitzar la comanda des del principi.

El cost de la devolució anirà a càrrec teu.

Les devolucions de productes incomplets, danyats, malmesos, modificats o en qualsevol condició per la qual PALMES VIAPLANA S.L. pugui creure raonablement que han estat malmesos o utilitzats, no s’acceptaran i es retornaran al client.

En cas de realitzar una devolució, les despeses d’enviament no es tornaran.

Si la comanda ha estat retornada per causes alienes al PALMES VIAPLANA S.L., com per motius del transport, no es realitzarà la devolució de la comanda.

 

COM REALITZAR LA DEVOLUCIÓ:

Per fer la devolució, envia el producte a: Palmes Viaplana SL | Camí de la piscina s / n | 43.374 La Vilella Baixa (Tarragona).

Les despeses d’enviament de la devolució son a càrrec teu. No s’acceptaran devolucions amb contrareemborsament.

 

REEMBORSAMENTS:

Els reemborsaments s’abonaran de la mateixa manera en què es va realitzar el pagament original de compra. En rebre la devolució, efectuarem el reemborsament el més aviat possible. Cal tenir en compte que una vegada que hàgim donat l’ordre de fer el reemborsament, el proveïdor del seu mètode de pagament (PayPal, Visa, Mastercard, etc.) pot trigar entre 7 a 10 dies laborables. Recomanem conservar la seva nota d’enviament fins que hagi rebut el reemborsament.

 

Atenció al client:

Si tens algun dubte addicional pots adreçar-te a mail@palmesviaplana.com. En tot cas intentarem donar-te una resposta el més aviat possible tenint en compte que el nostre horari d’atenció al client és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 (+1 GMT), excepte dies festius.

 

SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT

Es garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les comunicacions amb els clients.

Totes les operacions de pagament en línia es realitzen a través d’un servidor segur, basat en l’estàndard SSL que protegeix les dades davant intents de violació per part de tercers.

Es garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliaries, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, pots en tot moment exercitar el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a mail@palmesviaplana.com

PALMES VIAPLANA SL, declara i garanteix que manté els nivells de seguretat per a la protecció de dades personals conforme disposa la legislació vigent, en particular, el que estableix el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament que desenvolupa la LOPD, (en endavant, RDLOPD), i que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels Usuaris. El nostre servidor se situa en territori espanyol i garanteix la privacitat de les dades que es transmeten. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol SSL, xifrant les dades enviades mitjançant el sistema de xifrat RSA, de manera que ningú pugui apropiar-se’n ja que no disposa de la clau necessària. L’usuari pot comprovar que la transmissió és segura si en el seu navegador apareix el símbol del cadenat i també es pot apreciar que la URL varia lleugerament: ja no comença amb http sinó amb https. Tot això sense perjudici del fet, que l’Usuari expressament és coneixedor i accepta que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

En prémer el botó ENVIAR en els formularis de recollida de dades l’usuari dóna el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per part de PALMES VIAPLANA S.L. d’acord amb les finalitats i especificacions descrites en la present Política de Privadesa i el contingut s’inclou al peu dels mateixos.

 

DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L’usuari reconeix i admet que tot el copyright, els dissenys, les fotografies inclosos els drets d’imatge, els gràfics, els sons, la música, vídeo, àudio, text, les marques registrades i tots els altres continguts i drets intel·lectuals i materials referents al contingut aquí descrit, inclòs el programari de PALMES VIAPLANA SL i tots els codis HTML que contenen aquesta web, estan protegits pels drets d’autor i altres drets sobre la propietat intel·lectual de PALMES VIAPLANA S.L. i dels altres titulars dels drets.

PALMES VIAPLANA S.L. no garanteix que els continguts siguin precisos o lliures d’error o que el teu ús dels mateixos no infringeixi els drets de terceres parts. El bon o mal ús d’aquesta web i dels seus continguts queda sota la teva responsabilitat.

Tots els continguts publicats al lloc web i especialment els dissenys, textos, gràfics, logos, icones, botons, així com el programari, els noms comercials, les marques o dibuixos industrials i qualsevol altre signe susceptible d’utilització industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial PALMES VILAPLANA SL, o de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió en el lloc web. En cap cas s’entendrà que es concedeix cap llicència o s’efectua renúncia, transmissió, cessió total o parcial d’aquests drets ni es confereix cap dret ni expectativa de dret, i especialment, d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia autorització expressa de PALMES VILAPLANA SL.

NUL·LITAT I ineficiència de les CLÀUSULES

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició, o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE. SUMISIÓ A FURS.

Les compravendes realitzades en PALMES VIAPLANA S.L. se sotmeten a la legislació espanyola.

Les presents Condicions Generals de la Contractació es troben sotmeses, entre altres, a la següent Normativa:

  • Llei 7/1996, de 15 de gener d’Ordenació del Comerç Minorista ( “LOCM”).
  • Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació ( “LCGC”).
  • Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre ( “TRLGDCU”).
  • Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( “LSSICE”).
  • Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal ( “LOPD”).

En el cas que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació de les presents condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que, si escau, coneixeran de l’assumpte, seran els que disposin la normativa legal aplicable en matèria de jurisdicció competent, en la qual s’atén, tractant-se de consumidors finals, al lloc del compliment de l’obligació o al del domicili de la part compradora.

En el cas que la part compradora actués en representació de persona jurídica, ambdues parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Tarragona (Espanya).

20/03/2017